hout

Bij houten mode moet u vooral denken aan accessoires en producten die aansluiten bij uw manier van leven. Zo is het mogelijk een houten zonnebril aan te schaffen, houten horloges, houten sieraden en zelfs houten telefoon hoesjes en speakers. Met deze producten heeft u niet alleen iets unieks in huis, maar heeft u ook producten in huis die licht zijn en die op dit moment erg in de mode zijn.

Voor de sier

Het praktisch gemak van een horloge is altijd al van ondergeschikt belang geweest. Een horloge is vooral gewoon mooi. Maar misschien bent u wel eens toe aan iets nieuws. U kunt dan natuurlijk weer diep in de buidel tasten voor bekende designers. Maar u kunt ook een nieuwe weg in slaan. De weg van het houten horloge bijvoorbeeld. Een hele lijn aan sierlijke gadgets voor de pols zorgt dat er voor ieder een passend model is. Daar komt ook nog eens bij dat hout mooi is. Het staat gewoon goed. Het maakt het houten horloge daarom zeer gewild onder echte horlogefanaten.

Terug naar de basis

Niet alleen de uitstraling is belangrijk. Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol. De opkomst van hout als materiaal voor gadgets hangt hier mee samen. Door vaker voor hout te kiezen is men bewuster bezig. Het geeft mensen het gevoel terug naar de natuur te gaan. Hout voelt natuurlijk ook gewoon veel echter dan bijvoorbeeld plastic. Het is namelijk met de hand gemaakt uit echt materiaal. Dit maakt het ook direct een leuk cadeau. Elk horloge is namelijk uniek en daarom eigen. Het aanbod wordt bovendien steeds uitgebreider. Steeds meer ontwerpers gaan namelijk de voordelen ervan zien.

Comments are disabled.