dieren

Ook uw huisdier wenst u een duurzame gezondheid toe. Daar kunt u zelf natuurlijk een flinke hand in hebben. Door goed voor uw huisdier te zorgen. Maar ook door klachten te laten behandelen in een praktijk voor klassieke homeopathie. Daar wordt gericht gewerkt met behulp van het zelf genezend vermogen van het dier.

Klassieke homeopathie

De behandeling volgens de methode van de klassieke homeopathie werkt bij dieren hetzelfde als bij mensen. De behandeling gaat niet uit van harde en snelle methoden, maar van het vermogen om zelf te herstellen. Dit is bij dieren net zo goed aanwezig als bij mensen. De geneesmiddelen die in een praktijk voor klassieke homeopathie worden gebruikt stimuleren dit systeem. Zo kunt u uw dier laten behandelen tegen klachten die het acuut of al langer ondervindt. Vaak kan dit gewoon bij u thuis worden verzorgd. Het is dan niet nodig om naar de praktijk voor klassieke homeopathie toe te komen.

Samenspel

Een klassiek homeopaat kan uw huisdier pas echt goed behandelen wanneer het daarbij uw hulp krijgt. Als eigenaar van het dier kent u het als geen ander. Aan de hand van de informatie die u kunt geven over de klachten kan de behandeling beter afgestemd worden op dat wat nodig is. Let daarbij wel op dat een eerste diagnose altijd door een dierenarts gesteld moet worden. Dit is wettelijk vastgelegd. Een behandeling kan vaak naast de behandeling van de dierenarts lopen. De homeopathische geneesmiddelen kunnen in dat geval ter ondersteuning van het herstel dienen.

Comments are disabled.