Opslag inboedel kosten

Het komt voor dat u een huis aan het bouwen bent of er een wilt kopen en uw woning al heeft verkocht. Op zo’n moment zou er een probleem kunnen ontstaan wanneer u op de afgesproken datum uw woning moet verlaten. Dan zult u uw meubelen en dergelijke toch op een tijdelijke plaats onder moeten brengen. Maar waar moet ik terecht? En wat zijn de Opslag inboedel kosten? In zo’n geval kunt een ruimte huren voor de opslag van uw spullen.

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van self-storage. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika en werd in de jaren negentig in Europa geïntroduceerd. Deze markt is in Europa nog steeds groeiende. Het huren van een tijdelijke ruimte is soms ideaal. Zowel voor bedrijven als particulieren is een tijdelijke ruimte voor de opslag huren mogelijk. Omdat een klant een ruimte voor de opslag kan huren, zal deze alleen betalen op het moment dat de ruimte nodig is. Omdat niet iedereen evenveel tijdelijke ruimte voor de opslag nodig heeft, betaalt u naar gelang de grootte van de ruimte. Op die manier betaalt u als klant nooit te veel. Omdat de grootte van de opslagruimten verschillend zijn, kunt u ruimte huren waarbij u zelf de hoogte, breedte en lengte aangeeft. U kunt de ruimte huren voor enkele dozen, maar ook voor een complete inboedel.

Wat biedt self-storage?

Op de eerste plaats kunt u de grootte van de opslagruimte zelf bepalen. Daardoor heeft u als klant een grote vrijheid. Omdat er ruime openingstijden worden gehanteerd, kunnen de klanten bijna altijd bij hun goederen als ze dat willen. Als klant bent u niet afhankelijk van het personeel die de opslagruimtes verhuren. Doordat u een eigen toegangscode krijgt met een sleutel kunt u de opslagruimte zien als uw eigen garagebox. Het voordeel is hierbij wel dat als u de ruimte niet meer nodig heeft de sleutel kunt inleveren en er dus niet meer voor hoeft te betalen. Door gebruik te maken van self-storage weet u zeker dat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Het kunnen spullen zijn die een hoge materiële of emotionele waarde hebben.

Een controle op de opgeborgen goederen

Er is altijd een actieve toegangscontrole. Hierdoor worden alleen bevoegden tot het pand toegelaten, zoals u die een sleutel heeft om binnen te kunnen. Ook de brandveiligheid is groot. De self-storage bedrijven nemen maatregelen om de kans dat er brand zou kunnen ontstaan te minimaliseren. Wanneer u een opslagruimte afhuurt bij een self-storage bedrijf kunt u transportmiddelen gebruiken om zware spullen gemakkelijk op hun plaats te zetten. Er wordt voor gezorgd dat u als klant zo min mogelijk hoeft te tillen. In 2002 is de NSSA opgericht. Het is de Nederlandse branchevereniging die zorgen voor de bewaking bij een mini-opslag. Zorg ervoor dat u, wanneer u spullen moet opslaan, dat doet bij een erkend self-storage bedrijf. Dan weet u zeker dat uw spullen voor een periode veilig zijn opgeborgen.

Comments are disabled.